Sau, (1986-99)Carles Sabater i Pep Sala.

Sau ha esdevingut, al llarg de la seva trajectòria musical, un dels millors grups de pop rock en català de tots els temps. Amb deu discos a les espatlles, Sau es va consolidar com a fenomen de masses oferint centenars de concerts arreu dels Països Catalans i Europa, molts dels quals, multitudinaris i venent milers de discos.
El 13 febrer de 1999, just al final d’un concert que suposava l'inici d’una nova gira, “Gira XII” (anomenada així en commemoració dels 12 anys d’existència del grup), els somnis d’en Carles van desaparèixer i amb ell, els somnis de molts seguidors de Sau, però el record és encara molt viu.
Encara ara quan sona la famosa cançó de “boig per tu”, més d’un s’emociona i es que el record de Sau no només passarà a la història com un dels millors grups en català sinó que també com un símbol per Catalunya.
He escollit aquest grup perquè durant gran part de la meva vida, la seva musica en català m’ha transmès emocions i sentiments que poques altres musiques han aconseguit. Per aquest motiu encara que Sau sigui un dels grups de musica en català més popularment coneguts, crec que es important dedicar-hi un petit lloc al blog perquè a part del grup en si, la cançó de boig per tu és una cançó que per molt de temps que passi sempre seguirà present dins la nostre memòria.
Més enllaços