divendres, 11 de juny del 2010

Una revista musical online....VARIACIONES

Sovint us presento articles de diverses revistes i mitjans de comunicació.

En aquest cas us vull presentar una publicació gratuïta que podreu trobar a diversos centres d'ensenyament musical, auditoris, concerts, etc. Alhora també la podeu consultar a la web

Destaquen la seva complerta i clara agenda de concerts, novetats discogràfiques, un article central sobre un conjunt musical o intèrpret, i l'entrevista final a joves músics. A través del Qüestionari Proust podreu conéixer joves músics amb una carrera plena d'èxits.

La germana gran d'aquesta revista és una luxosa publicació de música antiga, Goldberg, que va haver d'aturar la seva publicació amb l'esclat de la crisi econòmica a nivell mundial, i és que el seu principal mercat era EEUU. Aquesta revista disposava d'unes portades escollides d'entre grans obres pictòriques, fet pel qual havien de vendre la revista dins d'una caixa: la portada era l'objecte del desig dels afeccionats a llegir els interessants articles interiors, escrit per investigadors de primer nivell mundial.

Si bé Goldberg era el lloc de la música antiga, variacions és heterogènia i oberta: música antiga, jazz, clàssica, òpera.

L'editorial del darrer número és sobre l'anomenada Generació del 51, música contemporània espanyola. No us el perdeu. Gaudiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada